کاسه نمد

کاسه‌نَمَد نوعی درزگیر می‌باشد که برای درزبندی شفت دوار و پوسته حاوی سیال استفاده می‌گردد تا از نشت سیال به بیرون از پوسته جلوگیری نماید. در حقیقت « کاسه نمد » قطعه ای متشکل از سه قطعه فنر ، واشر کاسه ای شکل فلزی و نمد فشرده است

انواع کاسه نمد

کاسه نمدها بسته به محل استفاده در متریال های مختلف همچون مقاومت در برابر فرسایش، حرارت، برودت، مواد نفتی، مواد اسیدی و قلیایی و… تولید می شوند.

ACM : ترکیبی از لاستیک اکرلیک و نیتریل بوتادین است. که مقاومت بالایی در برابر روغن داشته و تا دمای150 درجه سانتیگراد را نیز تحمل می کند.
PolyUrethane : کاسه نمدهایی که با پلی یورتان (P.U)تولید می شوند . در مقابل گریس، سایش، پارگی و کشش مقاومت بالایی دارد. این نوع آببند از مقاوم ترین کاسه نمدهای رایج محسوب می گردد.
Silicon : کاسه نمدهای سیلیکونی تولید شده توسط کیمیا صنعت دارای ویژگی خاصی در کاهش جذب روغن و استهلاک و هم چنین قابلیت مقاومت بالای دمایی از 50- الی 250+ را دارا است .
Viton : کاسه نمد وایتون، مقاومتی بالایی در برابر حرارت دارد و قادر است تا 300+ درجه سانتیگراد را تحمل کند.
PTFE : کاسه نمد پلی تترا فلوئورو اتیلن (Polytetrafluoroethylene) به علت عملکرد مطلوب در دمای بالا (320+ درجه سانتی گراد)، کاهش اصطکاک و عمر طولانی در موارد خاص کاربرد دارد.
EPDM : کاسه نمد با متریال اتیلن پروپیلن داین مونومر ( (Ethylene Propylene Diene Monomer دارای مقاومت بالایی در برابر مواد اسیدی، گازها، زنگ زدگی، آب شور، ازون، نور خورشید و شرایط سخت جوی است.
TC لاستیک دولب-SC لاستیک تک لب-TB فلزی پشت باز دولب-TA فلزی پشت بسته دولب-SB فلزی تک لب-SA فلزی تک لب پشت بسته-TCP فشار قوی-FKM-دوفنر DC-فلزی دوفنر DB-تفلونی CNB

کاسه نمد چیست؟

در گذشته برای آببند کردن شفت های ماشین آلات و تجهیزات صنعتی از پارچه یا نمد استفاده می کردند. به این صورت بود که نمد روغن را به خود جذب کرده و باعث جلوگیری از نشت روغن و یا سیال می گردد . کاربرد اصلی آن جلوگیری از نشت روغن بوده و بطور کلی می توان گفت در هر ماشینی که حرکت چرخشی داشته باشد. برای جلوگیری از نشت روغن استفاده می گردد .

لینک های مرتبط :

وی سیلایکس رینگ , بک آپ رینگ

 

4.6/5 - (امتیاز)